Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado15g6.8kcal0.1g1.6g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 14g4.7kcal0.3g0.6g0g0.4g
Parsa 12g1.8kcal0.1g0.1g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea5.6g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g57kcal1.2g6.2g2.6g1.4g
Valittu annoskoko50g29kcal0.6g3.1g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g14kcal0.3g1.6g0.7g0.4g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.2g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739