Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)8.3g29kcal1.1g5.8g0.2g0.3g
Atria kevyt jauheliha10g17kcal1.8g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)1.4g4.9kcal0.1g1g0g0.1g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio0.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio2.1g6kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g116kcal7g13.8g3.4g0.8g
Valittu annoskoko50g58kcal3.5g6.9g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g29kcal1.8g3.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g116kcal7g13.9g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358