Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)14g25kcal2.7g0g1.5g0g
Hapukoor 20% (Alma)10g20kcal0.3g0.3g2g0g
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Hapankorppu 7.2g24kcal0.7g4.4g0.2g1.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Liivate 0.8g2.9kcal0.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g207kcal9.6g10.4g13.4g2.2g
Valittu annoskoko50g104kcal4.8g5.2g6.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna25g52kcal2.4g2.6g3.4g0.6g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.5g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120254