Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 7g21kcal1.3g3.4g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.6g9kcal1.1g0g0.6g0g
Amerikan Pekoni filee, HK2g3.1kcal0.4g0g1.8g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g67kcal5.6g6.8g5g1.6g
Valittu annoskoko50g34kcal2.8g3.4g2.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g17kcal1.4g1.7g1.3g0.4g
Arvot/100g100g68kcal5.6g6.8g5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917