Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g1.9g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g13g42kcal1.6g8.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g116kcal3.8g19.8g2.4g5.4g
Valittu annoskoko50g58kcal1.9g9.9g1.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna25g29kcal1g5g0.6g1.4g
Arvot/100g100g116kcal3.8g19.8g2.4g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828