Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g25g75kcal0.8g1.2g1.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g19g58kcal1.8g11.6g0.4g1.1g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g303kcal5.8g28.6g5.6g2.2g
Valittu annoskoko50g152kcal2.9g14.3g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna25g76kcal1.5g7.2g1.4g0.6g
Arvot/100g100g305kcal5.8g28.8g5.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975