Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 19g6.4kcal0.1g1.1g0g0.3g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.3g1.7kcal0g0.2g0.1g0g
Ruokosokeri2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Mansikka 27g13kcal0.1g2.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g66kcal0.4g13g0.4g1.6g
Valittu annoskoko50g33kcal0.2g6.5g0.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g16kcal0.1g3.3g0.1g0.4g
Arvot/100g100g66kcal0.4g13.1g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727