Therezzan tattaripuuro gluteeniton

Riittävän syvään kulhoon tattarirouhe ja suola ja päälle vesi.

Kypsennä mikrossa 400-450 W:n teholla 5 min.

Lisää ennen tarjoilua jotain levitettä (hyvänmakuista siis) tai voita ja sekoita.

Itse käytän Lättaa, sitä voi laittaa reippaasti.

Lisää sitten vielä 1,5 rkl Kaurakuitusta, sekoita.

Nauti maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g5.6g20kcal0.7g3.9g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Lätta margariini (Unilever), annos 3g4.1g11kcal0g0.1g1.2g0g
KauraKuitunen (Hirvelä)2.3g2.8kcal0.2g0.4g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g67kcal1.8g8.8g2.8g3.8g
Valittu annoskoko50g34kcal0.9g4.4g1.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna25g17kcal0.5g2.2g0.7g1g
Arvot/100g100g68kcal1.8g8.8g2.8g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251610