Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 7.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g11g0.7kcal0g0.1g0g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g7.3g12kcal1.5g0g0.7g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g2.8g2.1kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g59kcal3.6g7.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko50g30kcal1.8g3.9g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g15kcal0.9g2g0.4g0.2g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289198