Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Tattarijauho, Myllynparas2g6.9kcal0.3g1.4g0g0.1g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 1.9g6.5kcal0.1g1.4g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g4.7g7.5kcal0.8g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio6.3g8.8kcal0.2g0.4g0.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.8g5kcal0.3g0.4g0.3g0g
Kaurajauho 1.7g6.4kcal0.2g1g0.1g0.2g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 3.8g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g169kcal6.4g10.2g11g1.2g
Valittu annoskoko50g84kcal3.2g5.1g5.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g42kcal1.6g2.6g2.8g0.3g
Arvot/100g100g169kcal6.4g10.2g11g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712