Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g4g36kcal0g0g4g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.2g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Grahamjauho 4g13kcal0.4g2.4g0.1g0.4g
Neljänviljanhiutale 1.1g3.6kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g4.6g19kcal0.1g4.1g0.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 16g4.4kcal0.5g0.5g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g3.6g20kcal0.2g2.1g0.1g0g
Raparperi 11g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g239kcal3.2g23.8g11.6g1.4g
Valittu annoskoko50g120kcal1.6g11.9g5.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g60kcal0.8g6g2.9g0.4g
Arvot/100g100g240kcal3.2g23.8g11.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044