Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Basilika, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g22g28kcal2.8g0.1g1.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.5g4.6kcal0.1g0.8g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %3.8g6.8kcal0.8g0g0.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.8g7.3kcal0.8g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g136kcal9.4g3.2g9g0.8g
Valittu annoskoko50g68kcal4.7g1.6g4.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g34kcal2.4g0.8g2.3g0.2g
Arvot/100g100g137kcal9.4g3.2g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=434202