Annen suklaapiirakka

Vaahdota sokeri ja kanamunat.

Lisää vaahtoon sulatettu huoneenlämp.

Margariini, sitten jauhot ,joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe, paloiteltu valkosuklaa ja tumma kaakaojauhe.

Lisää maitoa vuorotellen jauhojen kanssa.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipellin päälle.

Paista n.175C n 15-20 min. Tee kuorrutus.

Sulata margariini kattilan pohjalle vispaa joukkoon tomusokeri ja kuuma kahvijuoma.

Lisää tarvittaessa kahvijuomaa, jos tulee liian paksua, tai tomusokeria, jos tulee liian ohutta.

Voit halutessasi koristella kakun pinnan esim.

kookoshiutaleilla.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Annemaria73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g3.1g18kcal0.2g1.8g0.1g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Margariini 80 % laktoositon 4.7g33kcal0g0g3.7g0g
Kaakaotomusokeri (Dan sukker), annos 300g9g37kcal0.2g8.6g0.1g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g379kcal4.8g52.2g14.8g0.6g
Valittu annoskoko50g189kcal2.4g26.1g7.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g95kcal1.2g13.1g3.7g0.2g
Arvot/100g100g380kcal4.8g52.3g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225845