Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 8.4g10kcal1.8g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 11g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g39kcal4g3.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko50g19kcal2g1.6g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g10kcal1g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g39kcal4g3.2g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824