Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 75g546kcal0.9g0.3g61.2g0g
Sokeri 149g606kcal0g149.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)151g190kcal16.6g0.5g13.6g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 20g74kcal3.7g2.2g4.4g6.1g
Vehnäjauho puolikarkea 82g280kcal8.3g57.1g1g2.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen3.2g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g3465kcal59.2g436.2g160.4g18g
Valittu annoskoko490g1732kcal29.6g218.1g80.2g9g
Annoskoko puolitettuna245g866kcal14.8g109.1g40.1g4.5g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249