Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen219g72kcal7.2g10.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 102g349kcal10.3g71.1g1.2g3.6g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.6g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.6g6.2kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.4g0.2g5.3g0g
Mustikka metsä- 94g41kcal0.5g6g0.6g3.1g
Hermesetas -neste3.1g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu16g9kcal0.2g0.7g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g1118kcal49.8g183.4g15.6g14.2g
Valittu annoskoko490g559kcal24.9g91.7g7.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna245g279kcal12.5g45.9g3.9g3.6g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321