Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Sokeri 64g258kcal0g63.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g278kcal8.3g56.8g1g2.8g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g6.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6g22kcal1.1g0.7g1.3g1.8g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 50g13kcal1.6g1.5g0g0g
Valio voi50g359kcal0.5g0.5g39.9g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g25g180kcal0.2g0.2g20g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 37g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g125g499kcal0g124.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g3402kcal34g511.6g132.8g9.2g
Valittu annoskoko490g1701kcal17g255.8g66.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna245g851kcal8.5g127.9g33.2g2.3g
Arvot/100g100g347kcal3.5g52.2g13.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221416