Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja438g728kcal73.2g0g48.2g0g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g47g204kcal2.6g2g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g1873kcal152.4g5.8g137.6g0.2g
Valittu annoskoko490g937kcal76.2g2.9g68.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna245g468kcal38.1g1.5g34.4g0.1g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397