Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g167g141kcal1.8g30.6g0.7g3g
Canderel makeutusjauhe70g268kcal2g64.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 38g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Margariini, flora kevyt 40 35g131kcal0.1g1.9g13.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g35g24kcal0.7g1.2g1.8g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 136g466kcal13.8g95.1g1.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g2239kcal46.8g397.2g47.2g16g
Valittu annoskoko490g1120kcal23.4g198.6g23.6g8g
Annoskoko puolitettuna245g560kcal11.7g99.3g11.8g4g
Arvot/100g100g228kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917