Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 157g540kcal16g110.1g1.9g5.5g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Leivinjauhe 6.9g12kcal0.4g2.6g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 207g55kcal6.8g6.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 83g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl31g280kcal0g0g31.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g2004kcal64.6g244.2g81g11g
Valittu annoskoko490g1002kcal32.3g122.1g40.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna245g501kcal16.2g61.1g20.3g2.8g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589