Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 18g13kcal2.3g0.2g0.1g1.2g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Kaurahiutale 28g105kcal4.1g16g2g2.8g
Pellavansiemenrouhe,Risetti22g112kcal5.6g7.5g6.5g6.4g
Mantelilastu (A la meira)18g105kcal4.2g1.2g9.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 182g625kcal18.6g127.6g2.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g2070kcal69.6g305g57.4g33.6g
Valittu annoskoko490g1035kcal34.8g152.5g28.7g16.8g
Annoskoko puolitettuna245g518kcal17.4g76.3g14.4g8.4g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640