Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl62g225kcal7.5g44.3g1.3g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)75g228kcal7.3g45.9g1.5g10.9g
Fariinisokeri109g443kcal0g109.1g0g0g
Voi 94g679kcal1.1g0.4g76.1g0g
Muna, annos 60g37g33kcal2.8g0.3g2.3g0g
Mustikka metsä- 112g49kcal0.6g7.2g0.7g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g3315kcal38.6g414.6g163.8g29.2g
Valittu annoskoko490g1658kcal19.3g207.3g81.9g14.6g
Annoskoko puolitettuna245g829kcal9.7g103.7g41g7.3g
Arvot/100g100g338kcal3.9g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592