Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton280g300kcal64.7g0g4.2g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)140g210kcal22.4g5.6g11.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)21g151kcal0g0g16.8g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g31g118kcal7.4g0g10.2g0g
Maustepippuri, annos 1g3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 15g3.3kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g1565kcal189.4g11.6g85g0.8g
Valittu annoskoko490g783kcal94.7g5.8g42.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna245g391kcal47.4g2.9g21.3g0.2g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153