Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 70g509kcal0.8g0.3g57g0g
Sokeri 95g387kcal0g95.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 93g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g101g344kcal2.5g83.9g0.5g2g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g2.8g0.3kcal0g0g0g2.4g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.4g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 5.6g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g112g348kcal6.6g16.8g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g3499kcal44g406.6g190.2g8.8g
Valittu annoskoko490g1750kcal22g203.3g95.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna245g875kcal11g101.7g47.6g2.2g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047