Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 232g137kcal22.7g6.9g0.9g0g
Sokeri 39g160kcal0g39.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai60g211kcal7.2g42.8g1.3g1.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 153g218kcal19.1g0.5g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g1489kcal98g188.2g35.8g3.6g
Valittu annoskoko490g745kcal49g94.1g17.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna245g372kcal24.5g47.1g9g0.9g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104