Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 153g555kcal12.4g121g0.9g2.6g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 153g256kcal42.5g0g9.5g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Voi, normaalisuolainen (Valio)4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Valkoviini kuiva 44g30kcal0.1g0.3g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g18g69kcal5.8g0g5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.6g17kcal0.9g0.8g1.2g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g55g68kcal1.6g14g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g2158kcal128g277.2g49.4g7g
Valittu annoskoko490g1079kcal64g138.6g24.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna245g540kcal32g69.3g12.4g1.8g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680