Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 141g987kcal0.9g0g111.2g0g
Neilikka, annos 4g1.1g4.1kcal0g0.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.8g8.8kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.3g8.2kcal0.1g1.8g0.1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 119g397kcal0.1g96.7g0.1g1.7g
Sokeri 120g486kcal0g119.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 93g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g4113kcal26.6g457.4g242.2g5g
Valittu annoskoko490g2056kcal13.3g228.7g121.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna245g1028kcal6.7g114.4g60.6g1.3g
Arvot/100g100g420kcal2.7g46.7g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094