Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g13g44kcal0g0.4g4.7g0g
Becel juokseva, annos 10g29g192kcal0g0g21.5g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g125g554kcal8.8g84.6g24.5g4.4g
Vispikerma Flora 20%104g228kcal3.1g5.2g20.8g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)83g47kcal7.1g4.2g0.2g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g54g302kcal4.5g29.7g18.4g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g31g170kcal1.6g18.4g10g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.2g1.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 35g143kcal0g35.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.2g17kcal0g4.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini6.2g22kcal5.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g3438kcal60.8g364g200.2g8.8g
Valittu annoskoko490g1719kcal30.4g182g100.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna245g860kcal15.2g91g50.1g2.2g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963