Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 263g329kcal55.3g0g11.8g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml17g22kcal1.1g3.4g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g11g102kcal0g0g11.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g124g68kcal3.8g7.9g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana981g1082kcal122.4g29.8g51.6g2.6g
Valittu annoskoko491g541kcal61.2g14.9g25.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna245g271kcal30.6g7.5g12.9g0.7g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414