Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte118g58kcal0.6g13.2g0.1g1.2g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.2kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)90g59kcal2.9g4.3g3.2g0g
Leivinjauhe2.7g4.7kcal0.1g1g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl95g350kcal11.4g70g2g3.3g
Kananmuna kuoreton46g66kcal5.5g0g4.6g0g
Sokeri59g240kcal0g58.9g0g0g
Oivariini vähärasvainen68g374kcal0.7g0.7g40.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana981g2320kcal42.4g300.2g101.4g9g
Valittu annoskoko491g1160kcal21.2g150.1g50.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna245g580kcal10.6g75.1g25.4g2.3g
Arvot/100g100g237kcal4.3g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983