Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 225g62kcal2.7g9.1g0.4g4.7g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g141g183kcal29.5g0g5.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g28g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana981g567kcal67.4g31.6g13g13.4g
Valittu annoskoko490g284kcal33.7g15.8g6.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna245g142kcal16.9g7.9g3.3g3.4g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589