Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 141g47kcal1g7.7g0.1g2g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g17g57kcal0g13.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana981g402kcal2g90.8g0.2g4g
Valittu annoskoko491g201kcal1g45.4g0.1g2g
Annoskoko puolitettuna245g100kcal0.5g22.7g0.1g1g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361996