Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2800g4760kcal532g0g280g0g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Torino tumma proteiinipasta plus350g1190kcal80.5g185.5g13g21g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1295g298kcal18.1g44g5.2g0g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9800g12798kcal1277.8g510.8g598.4g57.6g
Valittu annoskoko4900g6399kcal638.9g255.4g299.2g28.8g
Annoskoko puolitettuna2450g3200kcal319.5g127.7g149.6g14.4g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426