Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 800g307kcal8g55.2g1.6g20g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Peruna, keskikokoinen 60g800g480kcal12g104g0.8g7.2g
Kesäkurpitsa1600g272kcal6.4g40g9.6g11.2g
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g80g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9800g4453kcal80.8g568.8g191.2g144.8g
Valittu annoskoko4900g2226kcal40.4g284.4g95.6g72.4g
Annoskoko puolitettuna2450g1113kcal20.2g142.2g47.8g36.2g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822