Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g2000g2400kcal320g26g112g2g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g20g176kcal0g0g20g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)64g230kcal3.5g48.6g2.2g3.5g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g800g960kcal23.2g43.2g80g0g
Voi 16g116kcal0.2g0.1g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9800g7765kcal693.8g235.8g454.4g11g
Valittu annoskoko4900g3883kcal346.9g117.9g227.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna2450g1941kcal173.5g59g113.6g2.8g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310