Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 65g578kcal0g0g65.3g0g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Paprika, punainen117g30kcal1g5.4g0.5g2.3g
Oregano, kuivattu 2.3g7.1kcal0.3g0.5g0.2g1g
Basilika, kuivattu 2.3g5.9kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Timjami 2.3g6.6kcal0.2g0.6g0.2g0.9g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1867g373kcal24.3g56g3.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1167g292kcal15.2g49g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 467g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g467g1409kcal88.7g0.9g116.7g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g467g747kcal9.8g17.7g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9800g7165kcal289.6g311.8g519.6g21.4g
Valittu annoskoko4900g3583kcal144.8g155.9g259.8g10.7g
Annoskoko puolitettuna2450g1791kcal72.4g78g129.9g5.4g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950