Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka1680g5124kcal163g1024.8g33.6g252g
Puolukka 1600g621kcal7g108.8g8g41.6g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1600g1212kcal29.9g246.7g3.2g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9808g13915kcal399.8g2760.6g89.6g619.2g
Valittu annoskoko4904g6957kcal199.9g1380.3g44.8g309.6g
Annoskoko puolitettuna2452g3479kcal100g690.2g22.4g154.8g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480