Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 450g136kcal5.6g21.6g0.9g7.7g
Rypsiöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)158g126kcal5.4g30g1.6g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g2252g327kcal0g76.6g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 788g142kcal4.4g19.7g3.2g5.5g
Pasta 3-viljan (Torino)203g709kcal30.4g133.8g5.1g10.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha901g1495kcal171.2g0g90.1g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.3g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0g
Persilja 113g31kcal1.6g1.2g0.2g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9810g6502kcal437.6g567.6g265.4g64.6g
Valittu annoskoko4905g3251kcal218.8g283.8g132.7g32.3g
Annoskoko puolitettuna2453g1625kcal109.4g141.9g66.4g16.2g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237156