Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Lapinliha,poronkäristys 750g94g129kcal19.7g0.9g5.6g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow50g40kcal2.1g6.5g0.4g1.5g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g63g156kcal11.9g0g13.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana982g671kcal68g18g39.6g4.2g
Valittu annoskoko491g336kcal34g9g19.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna246g168kcal17g4.5g9.9g1.1g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710