Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g86g82kcal6g12.9g0.9g6.9g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g86g86kcal6.9g12.9g0.7g6.9g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5.6g4.2kcal0.4g0.5g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.7g3.4kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Ruokakerma ingman 5%75g64kcal2.6g4.5g3.8g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana982g522kcal33.4g67g13.2g29g
Valittu annoskoko491g261kcal16.7g33.5g6.6g14.5g
Annoskoko puolitettuna246g130kcal8.4g16.8g3.3g7.3g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116295