Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo75g533kcal0.2g0.2g60g0g
Sokeri 75g304kcal0g74.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 125g429kcal12.7g87.5g1.5g4.4g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 100g87kcal1.1g18.3g0.4g1.8g
Taloussuklaa, Fazer50g258kcal2g28g15g2.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana983g3446kcal46g434.8g165g17.8g
Valittu annoskoko492g1723kcal23g217.4g82.5g8.9g
Annoskoko puolitettuna246g862kcal11.5g108.7g41.3g4.5g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328