Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 188g84kcal1.4g11.7g0g11.3g
Porkkanaraaste 200g188g51kcal1.1g9.9g0.4g4.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g113g439kcal0g110.3g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g4.1g25kcal0.3g2.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana983g1196kcal5.6g268.6g3.6g32g
Valittu annoskoko492g598kcal2.8g134.3g1.8g16g
Annoskoko puolitettuna246g299kcal1.4g67.2g0.9g8g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308669