Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana150g258kcal26.9g0.8g16.5g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g28g34kcal7.6g5.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Lanttu 56g16kcal0.6g2.6g0.2g1g
Peruna, vanha, kuorittu 94g71kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g47g52kcal1.4g1.5g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g914kcal78.6g59g43.8g7.6g
Valittu annoskoko492g457kcal39.3g29.5g21.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna246g229kcal19.7g14.8g11g1.9g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446142