Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 88g12kcal1.4g0.4g0.3g1.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.4g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl5.9g53kcal0g0g5.9g0g
Kikherne säilötty Bonduelle175g228kcal11.4g35g5.3g8.8g
Broileri, rintafilee, nahaton 131g141kcal30.3g0g2g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g88g334kcal7.7g62.6g1.1g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana983g1543kcal102.2g197.4g29.2g31g
Valittu annoskoko492g771kcal51.1g98.7g14.6g15.5g
Annoskoko puolitettuna246g386kcal25.6g49.4g7.3g7.8g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202