Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g66g440kcal0g0g52.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g75kcal6.5g0.2g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 142g488kcal14.5g99.6g1.7g5g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.4g16kcal0.2g3.5g0.2g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g158g132kcal1.7g28.8g0.6g2.8g
Sokeri 56g227kcal0g55.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g2771kcal46.2g379.2g120.8g15.6g
Valittu annoskoko492g1386kcal23.1g189.6g60.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna246g693kcal11.6g94.8g30.2g3.9g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406