Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)70g245kcal9g48.8g1.3g2.2g
Sipuli 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 5.3g15kcal0.6g0.8g1.1g0g
Hirvenliha 47g53kcal10g0g1.4g0g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 88g40kcal2.6g4.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g742kcal47.2g108.4g12.4g4.6g
Valittu annoskoko492g371kcal23.6g54.2g6.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna246g186kcal11.8g27.1g3.1g1.2g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639