Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 350g101kcal3.5g16.1g1g6.3g
Lapinliha,poronkäristys 750g937g1293kcal196.8g9.4g56.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow500g400kcal21g65g4.5g15.5g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g625g1562kcal118.7g0.2g137.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2499g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9820g6711kcal680g181.4g398.2g43.6g
Valittu annoskoko4910g3356kcal340g90.7g199.1g21.8g
Annoskoko puolitettuna2455g1678kcal170g45.4g99.6g10.9g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710