Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti2397g2637kcal527.4g2.4g71.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 72g635kcal0g0g71.9g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g533g144kcal6.9g25.6g0.5g9.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi29g82kcal2.6g2.1g6.7g0g
Punaviini 400g282kcal1.2g0.8g0g0g
Rusina 48g140kcal1.3g28.8g0.2g4.7g
Oliivi kivetön musta rainbow533g959kcal3.2g30.4g90.6g0g
Ohrakas ohratärkkelys80g292kcal0.3g71.9g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9824g10386kcal1089.2g331g484.6g30.6g
Valittu annoskoko4912g5193kcal544.6g165.5g242.3g15.3g
Annoskoko puolitettuna2456g2597kcal272.3g82.8g121.2g7.7g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355