Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 64g464kcal0.8g0.3g52g0g
Sipuli (kuorittu)1152g311kcal15g55.3g2.3g19.6g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2560g512kcal33.3g76.8g5.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g64g67kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Soijarouhe, tumma, 30g240g775kcal120g72g1.2g13.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 320g1056kcal6.4g9.6g112g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g192g538kcal36.5g0.1g42.2g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)320g1248kcal92.8g0g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9824g9942kcal619.8g449g622.4g68.2g
Valittu annoskoko4912g4971kcal309.9g224.5g311.2g34.1g
Annoskoko puolitettuna2456g2486kcal155g112.3g155.6g17.1g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267458