Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g695g1910kcal201.4g0.7g118.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 174g596kcal17.7g121.5g2.1g6.1g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g321g1099kcal39.1g215.1g2.6g24.7g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g80g224kcal15.2g0g17.6g0g
Sinappi 43g56kcal1.9g6g2.6g0.7g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2671g1217kcal80.1g128.2g40.1g0g
Voi 80g581kcal1g0.3g65.1g0g
Ketsuppi, euro shopper48g48kcal0.5g11.1g0.2g0.6g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa801g1050kcal144.2g10.4g48.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9824g13564kcal1002.2g986.6g593g64.2g
Valittu annoskoko4912g6782kcal501.1g493.3g296.5g32.1g
Annoskoko puolitettuna2456g3391kcal250.6g246.7g148.3g16.1g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826